uutylaos.gif (28057 bytes)

 

Viimeiset uutiset on kirjoitettu 31.8.2005 illalla.


Vakkamedian nettiuutiset loppuvat elokuun lopussa

Viime helmikuussa jo kerroin tällä sivulla viikon verran esillä olleessa kyselyssäni, että aion lopettaa tämän uutistoiminnan. Lopettamispäivä on nyt tarkentunut elokuun viimeiseksi päiväksi. Sen jälkeen ww.vakkamedia.fi -sivulla ei enää julkaista uusia paikallisuutisia.

Helmikuussa kerroin asiasta näin:

Olen toistakymmentä vuotta pannut Uudenkaupungin seudun paikallisuutisia nettiin firmani Vakkamedian sivuille. Olen täyttänyt jo 66 vuotta, ja vähitellen - ehkä tämän vuoden aikana - lienee syytä lopettaa tämä uutistoiminta.

Uutistoiminta on ollut täysin eläkeläisen harrastustoimintaa, josta kukaan ei ole maksanut mitään kulu- tai muuta korvausta. Toiminta on sitonut paljon ja vienyt aikaa melkoisesti, ja lomienkin aikana on joskus tullut uutistauon johdosta "haukkumaviestejä".

Helmikuussa minulla oli netissä myös uutistoiminnan lopettamista koskeva kysely. Siihen saaduista 300 ensimmäisestä vastauksesta saatu yhteenveto on luettavissa pdf-tiedostona.

Myös saaduista kommenteista laadittu luettelo on luettavissa.

Lopetan myös ruutukehäuutiset

Olen myös hoitanut Vakka-Suomen Puhelimen kaapelitelevision paikalliskanavan JSV-TV:n uutistoimintaa, jonka myös lopetan elokuun lopussa. Puhelinyhtiö on käynyt neuvotteluja ruutukehäuutisten jatkosta, mutta lopullista ratkaisua ei vielä elokuun alussa ole tiedossa.

Lisäksi olen tehnyt JSV-TV:n kanavalle ohjelmia, talvikaudella yhden Matin mapista -ohjelman viikossa. Jos puhelinyhtiön paikalliskanava jatkuu edelleen samantyyppisenä, saatan silloin tällöin tehdä jonkin ohjelman kanavalle.

Luettelo Matin mapista -ohjelmista >>>

Kiitän kaikkia lukijoitani ja uutisvihjeitten tekijöitä, uutisaineiston toimittaneita ja tiedotustilaisuuksiin minut kutsuneita.

Mutta elokuun ajan vielä uutistoimintaa!

Uusikaupunki 6.8.2005

Matti Jalava

Päivitetty 7.9.2019 (poistettu linkki)
-->